Dekoratif Aydınlatma Modellerinden Seçim Yapmanızı Kolaylaştıracak 5 İpucu

30-10-2020 15:50
Dekoratif Aydınlatma Modellerinden Seçim Yapmanızı Kolaylaştıracak 5 İpucu

Dekoratif Aydınlatma Modelini Seçmenin Püf Noktaları! 

Aydınlatma, dekorasyon süreçlerinin en önemli kısımlarından biridir. Küçük bir detay gibi görünse de hem işlevsellik hem de estetik açısından oldukça önemlidir. Farklı renk ve modelde üretilen aydınlatma ürünleri sayesinde evinize farklı ve özgün bir hava katabilirsiniz. Sıcak ve yumuşak ışık veren aydınlatma modelleri sayesinde huzuru bulacağınız bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. 
 
Bu noktada karşınıza pek çok seçenek çıkacaktır. Günümüzün modern lambader modelleri, aplikler, avizeler ve abajurlar arasında kararsız kalmanız oldukça doğal… Ancak birkaç ipucu ile eviniz için ideal aydınlatmayı bulabilir; eviniz için işlevsel ve estetik tercihler yapabilirsiniz.  
 
Peki doğru aydınlatma ürünü nasıl seçilir? Aydınlatma modelinizi seçerken dikkat etmeniz gerekenler nelerdir? İhtiyacınız olan ipuçlarını aldıktan sonra Bahar Aydınlatma’nın tasarım lambaderleri, aplik ve avize modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz! 
 

1. Her Oda İçin Farklı Bir Aydınlatma Modeli Tercih Edin! 

Aydınlatma seçerken estetik ile birlikte işlevselliğin de önceliğiniz olduğunu unutmayın! Evinizdeki her oda farklı miktarda ışık alabilir. Aynı zamanda her odada ihtiyacınız olan ışık miktarı da farklıdır. Yatak odanızda uykuya dalmanızı kolaylaştıracak, sizi dinlendirecek bir ışıklandırma tercih edebilirsiniz. Mutfakta ve çalışma alanlarınızda ise daha yoğun ışığa ihtiyacınız olacaktır. Aydınlatma ürünleri arasından seçiminizi yaparken her oda için farklı renk ve modeller tercih edebilirsiniz. Bu yaklaşım, her odanın kendine özgü, bütünlüklü bir tarzı olmasına da yardımcı olacaktır. 
 

2. Abajur Modellerinin Yumuşak Işığından Faydalanın

Abajur modelleri, köşe aydınlatması olarak yatak odası ve salonlar için ideal bir seçim olacaktır. Abajurlar, büyük avize modellerine göre daha yumuşak ışık verir. Bu nedenle günün yorgunluğunu salonunuzda atmanız ya da odanızda uyumadan önce hafif bir aydınlatma için idealdir. Farklı renk ve modelde üretilen abajur şapkası çeşitleri sayesinde de abajurun ışığını da zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Böylece hareketli dekore edilmiş salonunuza sakinlik katabilir ya da renkli ışıkla odanızı süsleyebilirsiniz. Sadece abajur şapkasını değiştirerek retro, minimal, modern birçok farklı dekorasyon tarzına uyum sağlayabilirsiniz. 

 

3. Salon ve Çalışma Odalarınız için Lambader Modelleri İnceleyin

Ayaklı abajur olarak da bilinen lambaderler, günümüzde en çok tercih edilen aydınlatma lamba çeşitlerinden biridir. Özellikle siyah lambader, ayaklı lambader, tripod lambader modelleri modern dekore edilmiş, minimal çizgilere sahip oturma odaları için idealdir. Yerden aydınlatma sağladığı için ortama şıklık katar. Sakin ışığı, avizelerin ışığını destekler. Dilerseniz tek başına bile salonunuzu lambader modelleri ile aydınlatabilirsiniz. Özellikle loş ve yumuşak ışık tercih edenler, kağıt ve ahşap lambaderleri tercih edebilirler. 
 
Lambaderleri tercih edebileceğiniz alanlardan biri de çalışma odalarıdır. Okuma lambalı lambaderler sayesinde çalışma ışığınızın yoğunluğunu ve yönünü kolayca ayarlayabilirsiniz. Ayaklı olduğu için fazla yer kaplamayan lambaderler, en çok zaman geçirdiğiniz alanlarda ferah bir görünüm elde etmenize de yardımcı olur. 
 

4. LED Aydınlatma Banyolar İçin İdealdir

Büyük ve görkemli avizeleri banyolarınızda kullanmak doğru bir tercih olmayabilir. Sık sık nem, ısı ve buhara maruz kalan banyolarda aydınlatma seçimi her şeyden önce işlevsel olmalıdır. Bunun için LED armatürleri tercih edebilirsiniz. Böylece hem güvenle banyonuzu kullanabilir hem de LED aydınlatma modellerinin yoğun, beyaz ışığı sayesinde günlük yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. 
 

5. Depodanbybahar.com’u ziyaret etmeyi unutmayın! 

Aydınlatma ürünlerini seçerken elbette ekonomik olması da önemli bir kriter olacaktır. Eğer uygun fiyatlı lambader ve aydınlatma modelleri arıyorsanız depodanbybahar.com’u ziyaret edebilirsiniz. Depodan by Bahar’da, Bahar Aydınlatma kalitesi ve güvencesine sahip, stok fazlası tüm ürünlerimizi uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.
Lambader fiyatları ve diğer aydınlatma ürünlerimizin fiyatlarını öğrenmek için hemen depodanbybahar.com’a tıklayın!

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.